Elmia Subcontractor 2023 - Tack för i år!

Vilken mässvecka vi har haft!  Elmia Subcontractor 2023 är slut för denna gång, och vi vill rikta ett stort tack till alla som kom förbi vår monter.

 

Vi har haft så många givande samtal under veckan , och kommer hem till Anderssons med massa energi och arbetslust för fortsättningen.

 

Det är fantastiskt roligt att på så kort tid träffa så många befintliga kunder, och så många nya bekantskaper och få prata om vad vi kan göra tillsammans framöver.

 

Det är som vanligt också kul att tillsammans med kollegor inom Gnosjöregionen samarbeta på mässan, precis som vi gör alla andra dagar.

 

För er som inte hade möjlighet att besöka oss på mässan, eller er som vill veta mer om vad vi har att erbjuda, kika gärna runt på vår hemsida och läs mer om legotillverkning, möbelproduktion mm.

 

Och så klart, varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

 

Det visade sig inte vara helt lätt att hinna fota och dokumentera veckan, men det är väl ett tecken på att vi har haft fullt upp med mer givande saker :) Vi har i alla fall en särskild bildserie som vi kallar "Weine och glassarna" - Tack och förlåt Norrebro Trä som så generöst delade med sig  :)


  • Anderssons Mekaniska AB

  • Stenvadet

    568 91 Skillingaryd
    Sverige

  • 0370-733 60
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

Mer kontaktinfo

MER FRÅN BLOGGEN

Finbesök från Bullerbyn

Vem vet, kanske är detta kommande kollegor till oss här på Anderssons. Kul att ni villa komma och hä...

Anderssons stöder

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation vars slogan är "För barnen. Och världen de drömmer om."

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.