MÖBELPRODUKTER

Bland Anderssons Mekaniskas kunder finns flera stora möbelföretag i Skandinavien. Många av våra kunder låter oss vara deras totalleverantör, vilket också är vår målsättning. Vi hjälper till med allt du behöver som kund. Det vi inte tillverkar själva ordnar vi åt dig!  

Huvudsakligen arbetar vi med rör, plåt och tråd. Vår stora inriktning är möbelkomponenter i högsta klass. Vi tillverkar beslag, stativ, stolar, bord, möbelben och samtliga rördetaljer till fåtöljer.


Vi erbjuder givetvis också teknisk hjälp och är ett bra bollplank under konstruktionsfasen. På vår prototypavdelning tillverkar vi både fixturer, prototyper och tillverkar enstycksdetaljer eller små serier.


Eget patent

En av våra produkter är vår patenterade steglösa låsning för fåtöljer. För uppfinningsrikedomen och designen svarar företagets grundare Leif Andersson.

Möbelfoten Trumpet

Möbelfoten Trumpet finns i flera olika storlekar, höjder och går också att få i olika höjderoch färger. Den passar bra att använda som fot till både bord och fåtölj.Produktuveckling

Vi erbjuder teknisk hjälp och stöd vid produktuveckling.

 

Vi har det mesta under eget tak, och det andra har våra grannar

Anderssons Mekaniska erbjuder allt från kapning till slutmontage - rörbockningrörlaserskärninglaserskärning i plåtmanuell svetsning i form av MIG/MAG och TIG samt robotsvetsning i form av CMT och MIG/MAG, kantpressning, försänkning, gängning, stansning, slipning, montering och packning. Vi tillhandahåller även ytbehandling

 

Det vi inte har under eget tak har våra grannar här i Gnosjöregionen och därför kan vi erbjuda dig kostnadseffektiva helhetslösningar.

Vi arbetar enligt ISO-standarden.  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.