Anderssons stöder

Vi stöder

Självständiga flickor

Anderssons är stolt företagsvän till barnrättsorganisationen Erikshjälpen

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation vars slogan är "För barnen. Och världen de drömmer om." Erikshjälpens vision är "En förändrad värld där barns drömmar får liv" De arbetar för att stärka och hjälpa barn lokalt och globalt.

Detta är något som Anderssons gärna står bakom vill stödja. Vi har därför ett samarbete med Erikshjälpen, och stödjer bla deras temaområde Självständiga flickor. I detta ingår bla projekt för "Arbete mot trafficking i Kambodja och Laos", "Flyttbara skolor i Bangladesh som skyddar mot bortgifte", samt "Mensskydd och arbete mot könsstympning i Kenya". Dessa projekt är något vi på Anderssons tycker känns bra att stötta eftersom de skyddar flickor från att bli utnyttjade, och stärker deras möjligheter till utbildning.

Genom att stötta Erikshjälpens och flickors rätt i samhället, är Andersson med och bidrar till att de globala 2030-målen 4. God utbildning till alla, 5. Jämställdhet nås, vilket vi tycker känns mycket bra.

Läs mer om Erikshjälpens arbete.

Vi har också valt att vara med och bidra till Erikshjälpens arbete för hjälp till ukrainska barn och familjer på flykt! Den 24 februari inledde Ryssland sin storskaliga invasion av Ukraina. 365 dagar av krig som krossat drömmar och raserat framtidshopp. Genom Erikshjälpens arbete är vi med och bidrar till att barn och familjer i och runt om i Ukraina kan hitta tryggheten igen.

Läs mer om Erikshjälpens arbete i Ukraina.


  • Anderssons Mekaniska AB

  • Stenvadet

    568 91 Skillingaryd
    Sverige

  • 0370-733 60
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

Mer kontaktinfo

MER FRÅN BLOGGEN

Finbesök från Bullerbyn

Vem vet, kanske är detta kommande kollegor till oss här på Anderssons. Kul att ni villa komma och hä...

Anderssons stöder

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation vars slogan är "För barnen. Och världen de drömmer om."

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.