Möbelprodukter

Bland Anderssons Mekaniskas kunder finns flera stora möbelföretag i Skandinavien. Många av våra kunder låter oss vara deras totalleverantör, vilket också är vår målsättning. Vi hjälper till med allt du behöver som kund. Det vi inte tillverkar själva ordnar vi åt dig!

Huvudsakligen arbetar vi med rör, plåt och tråd. Vår stora inriktning är möbelkomponenter i högsta klass. Vi tillverkar beslag, stativ, stolar, bord, möbelben och samtliga rördetaljer till fåtöljer.

En av våra större produkter är vår patenterade steglösa låsning för fåtöljer. Där har vi patent inom EU och USA. För uppfinningsrikedomen och designen svarar företagets grundare Leif Andersson.

Anderssons Mekaniska erbjuder allt från kapning till slutmontage - rörbockning, rörlaserskärning, laserskärning i plåt, manuell svetsning i form av MIG/MAG och TIG samt robotsvetsning i form av CMT, MIG/MAG och plasma, kantpressning, fräsning, försänkning, gängning, stansning, slipning, montering och packning. Vi tillhandahåller även ytbehandling eller om du har några andra önskemål.

Vi arbetar enligt ISO-standarden.

 

 

 

Broschyr Trumpet »

 

Anderssons Mekaniska AB

Stenvadet

568 91 Skillingaryd

Tel: 0370-733 60

Fax: 0370-763 35

 

Kontakta oss »

 

Karta »  GPS »

 

 

Kontorstider

Måndag-torsdag 8:00-16.30
Fredag 08:00-13.00

AKTUELLT

 

2018-01-26

Vill du börja jobba med oss på vår laseravdelning?

Har du erfarenhet av att arbeta som operatör på en laseravdelning eller kanske som kantpressare? Annars kanske du har viljan att lära dig?

Läs mer om tjänsten och om hur du söker här!

 

Läs mer »

 

 

2017-11-02

Vi säljer lösningar!

Nyligen publicerade Gnosjöregionen respektive Vaggeryds näringslivsråd varsitt reportage om oss som är väl värda att läsa!

 

Läs mer »

 

 
Anderssons Mekaniska AB
Stenvadet
568 91 Skillingaryd
Tel: 0370-733 60
www.anderssonsmekaniska.se