AKTUELLT


Publicerad 2018-01-26

Vill du börja jobba med oss på vår laseravdelning?

Har du erfarenhet av att arbeta som operatör på en laseravdelning eller kanske som kantpressare? Annars kanske du har viljan att lära dig?

Läs mer om tjänsten och om hur du söker här!

Anderssons Mekaniska, Skillingaryd, är en underleverantör med stor erfarenhet inom legotillverkning. Bockning, laserskärning och svetsning av rör och plåt är vår specialitet. Vi har idag 30 kunniga medarbetare, en modern maskinpark och en bred kundbas.

Att jobba på Anderssons Mekaniska:

Som anställd på Anderssons Mekaniska har du, tillsammans med dina arbetskamrater ett gemensamt arbetsåtagande, vilket innebär att vi hjälps åt. Var och en av oss ska bidra och delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter samt jobba med ständiga förbättringar, detta för att nå företagets övergripande mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som operatör på vår laseravdelning kommer du få jobba i en modern maskinpark och tillsammans med dina kollegor på avdelningen är du med och styr det dagliga arbetet. Förutom laserskärning ingår det även kantpressning i arbetet.

Du kommer även att jobba tillsammans med medarbetare på övriga avdelningar, då vi har ett fokus på att jobba tillsammans för att helheten ska bli så bra som möjligt.

Din utbildnings- och arbetslivsbakgrund:

Du behöver kunna prata och förstå svenska, kunna grundläggande ritningsläsning, och ha viss datorvana. Det är meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Ditt intresse:

Arbetet kräver att du är drivande och tar ansvar för hur arbetet utförs, och för kvaliteten på det som produceras. Som person gillar du att hålla god ordning på arbetsplatsen och i våra gemensamma utrymmen.

Din ansökan:

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för jobbet - och bifoga ditt CV.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-02-15 till info@anderssonsmekaniska.se.


Övriga fakta och frågor

Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten kontakta Göran Kronholm 0370-733 62

Välkommen med Din ansökan!

 

 

 


 

Visa alla »

 

Anderssons Mekaniska AB

Stenvadet

568 91 Skillingaryd

Tel: 0370-733 60

Fax: 0370-763 35

 

Kontakta oss »

 

Karta »  GPS »

 

 

Kontorstider

Måndag-torsdag 8:00-16.30
Fredag 08:00-13.00

AKTUELLT

 

2017-11-02

Vi säljer lösningar!

Nyligen publicerade Gnosjöregionen respektive Vaggeryds näringslivsråd varsitt reportage om oss som är väl värda att läsa!

 

Läs mer »

 

 
Anderssons Mekaniska AB
Stenvadet
568 91 Skillingaryd
Tel: 0370-733 60
www.anderssonsmekaniska.se